Over Mij

Als een moeder van 4 kinderen, heb ik een zalf ontworpen die effectief is voor veel klachten, maar ook veilig is voor elke leeftijd en ook op gezichten- en het is 100% natuurlijk!

Mijn naam is Teri Lynn van de Beek, getrouwd en moeder van 4 jonge kinderen. Ik ben geboren en opgegroeid in Canada. (Je zal dit vast aan mijn taal merken.) In 2011 ben ik naar Nederland verhuisd en ik vind het fijn wonen hier! Sinds 2013 (toen onze eerste baby één jaar oud was), werd ik mij steeds meer bewust van alle onnatuurlijke producten die wij in ons huis gebruikten. Daarom ben ik gaan zoeken naar producten die natuurlijk zijn en ook nog betaalbaar. Zo heb ik essentiële oliën ontdekt. Het idee van essentiële oliën vond ik heel leuk, maar in de praktijk vond ik ze onhandig en uiteindelijk ook duur. Mijn eerste paar jaren met oliën, heb ik ze weinig gebruikt, omdat ik wilde zorgen dat ik de oliën verstandig en veilig gebruikte, vooral met kleine kinderen. Toen begon ik met simpel zalfjes maken, en ben sindsdien nooit gestopt :)

Zelfgemaakte producten

Nu gebruik ik zelfgemaakte producten met essentiële oliën dagelijks zoals: deodorant, tandpasta, zonnebrandcrème, schoonmaakmiddelen, en natuurlijk zalf! Ik begon met zalfjes maken om het gebruik van etherische olieën veiliger, praktisch en budget-vriendelijk te maken, maar uiteindelijk begon een grote vuur in mij te branden toen onze dochter last van haar eigen huid had.

Dermatherapie op natuurlijke basis

Na 10 jaren van mijzelf verdiepen in de wereld van natuurlijke grondstoffen, experimenteren met grondstoffen en oliën, het proberen en testen van zalfjes en veel blikjes mini-zalfjes, heb ik een paar recepten ontwikkeld die worden bijna dagelijks gebruikt in onze huishoud en ook ondertussen bij vrienden en kennissen. Dit zijn allemaal multi-functionele zalfjes. Één potje zalf is nu onmisbaar wanneer wij op reis gaan, en het wordt ook ingezet voor alles en nog wat. Mijn tas en ehbo kit raken steeds minder vol nu wij ontdekken meer hoe mijn zalfjes ingezet kunnen worden, en ik heb altijd iets om aan onze gezin te beiden bij kwaaltjes.

Ik ben tegenwoordig bijna klaar met een opleiding in dermatherapie op natuurlijke basis. Ondertussen begrijp ik veel meer van waarom mijn zalfjes werken, en ik heb veel meer inspiratie en ideeën voor de toekomst!


Kijk hier voor foto's van mijn ontwikkelings proces in mijn keuken. Ik schrijf ook af en toe een blog, en heb daar ook best wat informatie opgeslagen over een paar dingen die mij bezig houden.