Help jouw huid herstellen met 100% natuurlijke ingrediënten!

Witte zalf betekent rust voor jouw huid en een geruste hart.


Witte zalf is mijn recept van een zalf dat wij bijna 10 jaar lang in huis gebruiken, en wordt steeds gevraagd door kennissen. Inmiddels is mijn recept goedgekeurd volgens de Nederlandse Cosmetica Vereniging. Het is gecontroleerd en veilig voor baby's en gezichten- dus je hoef geen aparte zalfjes voor elke gezinslid! Witte zalf is deels zo geliefd omdat het veelzijdig ingezet kan worden, voor een brede spectrum klachten. Neem een kijkje naar de recensies en voor en na foto's om een idee te krijgen waarvoor klanten deze witte zalf gebruiken. Bianca van Vrij Natuurlijk keurt ook mijn witte zalf goed!


Natuurlijke vette zinkzalf, te gebruiken bij: droge huid, kloven, luieruitslag, schrale plekken, lipblaasjes, eelt en veel meer!

· 100% natuurlijke ingredienten ·

· 3 jaar houdbaar ·

· veilig voor baby's ·

· veilig voor gezichten ·

· geproduceerd in Nederland ·

· troep-vrij·

· vegan ·


Altijd voorbereid.

Met de witte zalf, heb je altijd iets om jouw (kind's) huid klachten aan te bieden... voor je naar de winkel moet rennen om een nieuwe zalf te halen. Mijn Witte Zalf is mijn eigen recept van honderden mengsels en combinaties van natuurlijke ingredienten. Uiteindelijk is dit het beste, meest-gebruikt en meest-geliefde zalf in onze huis. De kids worden erdoor gerustgesteld, en ik ben blij dat ik hoef maar een zalfje uit de kast of mijn tas te pakken om aandacht, liefde en de nodige ondersteuning aan van allerlei huidklachten- en dat ik dit onmiddelijk aan kan bieden. Ik hoef de huidklacht niet op te zoeken, of mogelijke behulpzame ingredienten uit te zoeken. Doordat de witte zalf ook veilig is voor baby's en gezichten, ik kan zonder over na te moeten denken, en zonder uitstel, direct een mogelijke oplossing aan mijn kind bieden. Elke keer! Mijnzelf trouwens ook!Wat is Witte Zalf?

Witte Zalf is mijn ideale samenstelling van natuurlijke ingredienten die samen zorgen dat jouw huid wordt goed gevoed, goed gehydrateerd en goed beschermd. Een paar eigenschappen van individuele ingredienten zijn: ontstekingsremmend, jeuk-stillend en schimmel-werend. Witte zalf bevat geen water; alleen vetten, olieën en boters. Een paar van de belangrijke ingredienten zijn etherische olieën (lavendel, melaleuca, wierook en helichrysum.) Deze olieën zijn uiteraard verdunned en klaar voor gebruik, ook voor baby's en gezichten! In het kort, de witte zalf voedt jouw huid, dat het zelf beter in staat is om te herstellen.


Wat klanten zeggen:


Hoe is Zalf Gemaakt ontstaan?

De foto links (of onder) is de reden waarom ik begon met het maken van zalf. Dit is de rug van onze toen vier-jarigen dochter, in 2017 gemaakt. Ik voelde zo'n dilemma elke keer dat ik de zalf van de apotheek op mijn kleine meisje smeerde. Ik ken de frustratie van huid problemen (bij je kind), en als mijn zalf iemand kan helpen om zelfs tijdelijke verlichting te krijgen, ben ik al heel blij. Hier doe ik het voor.  Benieuwd naar klanten ervaringen?  Kijk naar de voor en na foto's of lees een paar recensies.  Er zijn ook nog meer recensies en berichten van blije klanten op instagram te vinden.

Inmiddels ben ik van overtuigd dat er zijn veel factoren die voeden aan de toestand van onze huid, waaronder onze voeding en chemicalieën waaraan wij blootgesteld worden. Ik bak zelf zuurdesem, maak kombucha, gebruik zelfgemaakte deodorant, zonnebrandcrème, ik maak tincturen en maceraten uit planten in onze tuin, en zet deze in bij gezondheidsklachten. Ik probeer een low-tox lijfstijl uit te voeren bij ons thuis. Ik ben van mening dat het allerbeste situatie is wanneer je kan ontdekken waar jouw huidklachten vandaan komen, en dit wortel aanpakken. Wanneer dit niet lukt, of wanneer dit reis lang duurt, staat mijn witte zalf voor jou klaar!