Rust voor de huid en het hart.

Voordat onze eerste baby geboren werd, had ik een boek gelezen met de slogan "geef jouw baby het geschenk van slaap." Hier denk ik nog steeds vaak aan. Slaap is een geschenk. Als je het tekort kom, kan je terecht komen in een nare cyclus. Tijdens het slapen gebeurt er veel in onze lichaam. Slaap is fundamenteel voor optimaal gezondheid en dagelijkse leven.

Lees meer »

Microplastics en korreligheid?

Witte zalf is een smelt product. Het wordt smeerbaar vooral door in aanraking te komen met jouw lichaam. Dit betekent ook dat het product verandert onder invloed van andere (misschien ongewenste) temperatuurwisselingen, zoals de verschillende seizoenen.

Lees meer »

Witte Zalf gebruik

Zalf is een zalf, toch?  Mijn witte zalf is in de laatste jaren meer dan alleen een zalf geweest.  Het is het uitwerking van een doel.  De culminatie van mijn persoonlijke overtuigingen (als het om natuur gaat), en mijn frustraties als een moeder.  Het is voor mij een grote succes geworden op veel vlakken.  En nu mag ik het met jou delen!  

Lees meer »