Ontwikkeling

Tinctures en maceraten

Wist jij dat er zit veel geneeskracht in de natuur? Waar en hoe begin je? Wat is veilig? Met een paar basis concepten, informatie en tips, kan je zelf aan de slag met het maken van je eigen tincturen en maceraten. Ik maak deze overweldigende prachtige onderwerp "simpel" en tastbaar voor je, dat je zelf direct aan de slag kan en wilt!  Aanmelden voor een webinar kan via de webshop

Witte Zalf

Witte Zalf is voor mij grotendeels een "winter zalf."  Dit begon in 2017 als een zacht en verzorgende baby "billenzalf" voor onze derde kindje.  In 2018 toen onze vierde baby geboren werd, vond kraamverzorgster Regina deze zalf in de commode.  Zij gebruikte het op onze pasgeboren baby en merkte hoe snel de billetjes herstelde (in vergelijking met de crème in een grijze potje.)  Daarna heb ik later dat jaar, uit waanhoop, deze zalf gepakt om op het eczeem van onze 4-jarigen te smeren.  Toen ontdekte ik dat het gaaf haar ook verlichting van haar klachten!  Ik vul onze Witte Zalf potjes sowieso jaarlijks bij, en inmiddels vraagt mijn man nog af en toe voor de billetjeszalf, als een grapje.  De witte kleur van deze zalf komt door de non-nano zink oxide.  

Zie "recensies" of foto's om klanten ervaringen te zien.


Gouden Zalf

Gouden Zalf (zomer zalf).  Deze zalf gebruik ik thuis voor bijna alles wat voorbij komt in de zomer, inclusief jeuk voor de vervelende processierups bultjes.  De gouden ingredient in deze zalf is calendula of goudsbloem olie.  Calendula is de held van deze zalf.  Het is verzachtend en heeft jeukstillende eigenschappen.  

Ook van deze zalf zijn er foto's van mensen die blije huid van gekregen hebben.