Klanten ervaringen

Reacties

Marianne
2 maanden geleden

1 week geleden heb ik de zalf gekocht en verbaasd over het snelle resultaat. Ik gebruikte het in eerste instantie voor mijn gezicht (ivm eczeem plekjes). En het resultaat mag et wezen, mijn gezicht ziet er stuk rustiger uit! Intussen gebruik ik het voor heel het lichaam. Het werkt perfect! Heel tevreden mee.

Hennie Smits
4 maanden geleden

Ik heb net voor de tweede keer de 3 grote verpakkingen besteld voor mijn zoontje van 2. Heeft eczeem vanaf baby en we hebben alle natuurlijke middelen al gesmeerd. Niks waardoor het echt minder werd. Sinds we deze zalf gebruiken kan ik echt zeggen dat het minder is. Niks anders meer voor ons! En zelf gebruik ik het ook op droge plekken, top!!

Klaas
4 maanden geleden

Hallo. Hier weer een berichtje van mij. Veel jeuk bij onze zoon door het koude weer. Vuur rode plekken. 's nachts veel wakker door de jeuk. Ik heb jouw filmpjes even nagekeken hoe je de zalf aanbrengt. Het resultaat mag er zijn! Jouw zalf bood direct verlichting en hij vraagt er nu zelfs om! De plekken worden ook steeds kleiner, ik smeer het 2x daags op vooral zijn benen. Zijn humeur is ook een stuk beter geworden 😁

Baan
10 maanden geleden

Wat een wonder zelf is het. Mijn man heeft artritis psoriasis. Als die erg veel last heeft van de onsteking dan komt het eruit. Nu paardagen ze zalf gebruikt het het er beter uit.

Mirjam
een jaar geleden

We zijn in aanraking gekomen met de 'terri Lynn zalf', zoals het hier thuis genoemd wordt, toen onze zoon een erg onrustige huid had op zijn rug en in zijn gezicht. Het is erg prettig om de jeuk te verzachten en de huid te zien herstellen met een natuurlijk product. Intussen wordt de zalf hier thuis voor veel verschillende doeleinden gebruikt, zoals bij jeukplekjes, muggebulten, kleine (ver)brandplekjes, waterpokken, dichte schaafwondjes, onrustige huid, droge huid, kloofjes, droge lippen. Onlangs kwam ik er zelf achter dat het ook heel goed helpt bij een koortslip. Het helpt tegen de jeuk, het plekje blijft klein en voorkomt verdere verspreiding wanneer je regelmatig smeert. Kortom de witte zalf is hier thuis een uitkomst en wordt (bijna) dagelijks gebruikt...

Cora
een jaar geleden

Dit zalf maakt letterlijk een wereld van verschil voor mij!

Omdat ik op 1 of andere manier heel veel vertrouwen erin had, heb ik het, nadat ik het kreeg, 's avonds na het douchten over mn hele gezicht gesmeerd. Het trok snel in en bleef niet erop liggen zoals andere producten doen. Het restje heb ik mn handen meegedaan en plekjes op mn onderbenen en voeten. Omdat t zo goed voelde heb ik dit elke dag herhaald en vandaag zijn ALLE plekjes, wondjes dicht. Ik heb gewoon een heel gezicht!

Het laatst wat ik kocht voor mn gezicht was pure shea boter, dit hielp iets maar bleef altijd ook een beetje erop liggen. Ik heb zelf ook etherische olien geprobeerd maar dit was veel te heftig. Jouw zalf is de perfect combi van alles. Het trekt direct in en ik glim of plak erna ook niet. En de geur is zo fijn.

Danielle
een jaar geleden

Ik heb meteen 2 potten van je wonderzalf besteld! Voor de kids en voor m'n man die uitslag 'had', en alleen jou wonderzalf hielp! Ik ga nog verder speuren op je website, we zijn er heel blij mee!

Vrij Natuurlijk
een jaar geleden

Een tijdje geleden werd ik benaderd door een mama met de vraag of ik haar product eens wilde proberen. Teri Lynn, moeder van 4 jonge kinderen, heeft namelijk haar eigen natuurlijke, multifunctionele zalf ontwikkeld: Zalf Gemaakt. Ben jij opzoek naar een fijne, voedende zalf die bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten? Lees dan zeker verder! https://vrijnatuurlijk.nl/review-zalf-gemaakt/

Baukje van der linde
een jaar geleden

Goedemorgen. Ik gebruik deze geweldige zalf voor ,puistjes.
En ik heb chemo zalf gehad ,voor mijn gezicht. Erg nare rode vlekken in mijn gezicht . Vond dit erg vervelend.
Maar... De zalf er op gedaan en na enkele dagen was t al veel minder. Nu helemaal weg. Dank je wel .. Teri Lynn.
Ben trots op jou.

Kim
een jaar geleden

Mijn ervaring met de witte zalf: Ik gebruikte hem vooral bij droge en schrale lippen, en dat werkt perfect!

Reactie plaatsen