Hoe groot zijn de potjes?

huidtype, vochtinbgengende creme, verouderde huid herstellen, natuurlijke huidverzorging

Voed jouw huidtype met onze huidverzorgingsproducten!

Wist je dat je huid zichzelf volledig regenereert elke 28 dagen, tenzij er grote stoornissen zijn? Dit natuurlijke proces helpt de huidbarrière herstellen. Echter, soms heeft het wat extra tijd nodig - vooral in onze moderne wereld van snelheid en gemak. Wat vaak over het hoofd wordt gezien, is dat je huid zelfherstellend vermogen heeft, mits je het de juiste voeding, ondersteuning en omgeving geeft. Niet alleen wat je eet speelt een grote rol, ook de huidverzorging is van belang. Ontdek hoe Slow Skincare je huid voeden en de gezonde huid ondersteunt van binnenuit en buitenaf!

 

Onze zalfjes zijn van hoogwaardige kwaliteit die op een natuurlijke manier het vermogen hebben de rode huid, droge huid en huid veroudering helpen te ondersteunen. Zalf Gemaakt wordt lokaal geproduceerd en goedgekeurd als veilig in het laboratorium, waardoor je met een gerust hart de cremes kunt gebruiken. Daarbij hoef je niet langer bang te zijn voor nare bijwerkingen, want alle zalfjes van Zalf Gemaakt bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. Ze zijn bovendien eenvoudig in gebruik en ook nog eens betaalbaar, omdat goede zorg voor iedereen toegankelijk moet zijn!

Ontdek een nieuwe benadering van huidverzorging met onze cremes

Wanneer je op zoek bent naar een creme om je huid te herstellen, zoals de verouderde huid herstellen, is het belangrijk om verder te kijken dan alleen de oppervlakte. Vaak zijn deze producten als een pleister - ze bieden slechts een kortetermijnoplossing die één specifiek probleem aanpakt zonder de werkelijke onderliggende huidproblemen aan te pakken. Een pleister beschermt een wondje tegen vuil en bacteriën, maar geneest het niet. Zo kan een gewone creme ook slechts één of twee doelen dienen, terwijl het onderliggende huidprobleem onbehandeld blijft of zelfs verergert. Ontdek nu een nieuwe benadering van huidverzorging! Deze huid verzorging richt zich op de huid voeden en het herstellen van binnenuit, voor langdurige resultaten en een gezonde, stralende huid!


Zoek je meer dan alleen een snelle oplossing voor je huidproblemen? Onze cremes bieden precies dat - een ondersteuning voor jouw huidtype op meerdere niveaus. Dankzij een zorgvuldige samenstelling van natuurlijke ingrediënten, waaronder vitamines A, E en F en essentiële vetzuren uit shea boter, wordt je droge huid diep gevoed en gehydrateerd. Maar dat is nog niet alles! De diverse oliën en andere natuurlijke ingrediënten in de zalf kalmeren, beschermen en helpen je huidbarrière herstellen tegen invloeden van buitenaf. Bovendien stimuleren ze de natuurlijke herstelprocessen van je huid. Geef jouw huidtype de ondersteuning die het verdient en ontdek de kracht van holistische huidverzorging met onze zink zalf!

Ervaar de kracht van natuurlijke huidverzorging met onze zalfjes

Stop met het gebruik van zalfjes met schadelijke stoffen zoals microplastics, parabenen en sulfaten! Kies in plaats daarvan voor onze natuurlijke cremes die gezond zijn voor je lichaam en geen vervelende bijwerkingen veroorzaken. Zalf Gemaakt is een vette zalf van krachtige en natuurlijke ingrediënten

 

Onze cremes zijn huidverzorgingsproducten met eigenschappen die de huid voeden en beschermen tegen invloeden van buitenaf. Één van de ingrediënten is calendula olie, bekend om zijn ontstekingsremmende en wondhelende eigenschappen. Wil je huid veroudering tegengaan? In onze zalf hebben we helichrysum olie, ook wel bekend als de 'eeuwige bloem', toegevoegd. Deze essentiële olie heeft het vermogen om de tekenen van ouder worden te vermijden. En heb je ooit gehoord van non-nano zink oxide? Hierdoor staat onze zinkzalf bekend om zijn natuurlijke bescherming en verzachtende werking voor elke huidtype. 


Kortom, dankzij alle krachtige natuurlijke ingrediënten dragen de zalfjes bij aan het behoud van jouw huid!

Ga voor een gezonde huid met de natuurlijke huidverzorging van Zalf Gemaakt

Hoe gebruik je de calenduala zalf als natuurlijke huidverzorging? Het is eigenlijk heel eenvoudig en praktisch in gebruik. Breng een kleine hoeveelheid aan op de gewenste plek en masseer het zachtjes in de huid. Om onnodig gebruik te vermijden, is de vette zalf ontwikkeld om zuinig te worden toegepast. Het bevat namelijk een geconcentreerde formule zonder toegevoegd water. Hierdoor droogt je huid niet uit en kan het worden gebruikt als een verzachtende en vochtinbrengende creme. Nieuwsgierig naar hoe anderen Zalf Gemaakt gebruiken? Bekijk de foto's en lees de recensies waarin onder andere moeders hun ervaringen met de zalfjes delen. 

 

Je kunt de zalfjes in verschillende formaten krijgen. De kleine potjes zijn handig om mee te nemen in je tas, zodat je altijd onderweg voorbereid bent. De grotere potjes kun je gemakkelijk opbergen in ieder kastje in huis. 


Ervaar nu zelf de duurzame en natuurlijke huidverzorgingsproducten van Zalf Gemaakt. Een potje zalf is al beschikbaar vanaf €8,63 en gemakkelijk en snel te bestellen in onze webshop!

Alles op een rij:

✓ 100% natuurlijk

✓ Geformuleerd door een moeder van 4 jonge kinderen

✓ Goedgekeurd en geproduceerd in een laboratorium in Nederland

✓ Sterk genoeg voor volwassenen 

✓ Veilig voor baby's en gezichten

✓ Een potje zalf in huis al vanaf €8.63

Ondersteunt het herstellende vermogen van je huid.

De Witte Zalf is een hoogwaardig multifunctionele vette zinkzalf voor iedereen! Het is op basis van shea boter, met extra voedzame en verzorgende ingrediënten. De witte kleur komt door zink oxide, wat bekend staat als jeuk-stillend en huid-verkoelend.

Calendula olie

Calendula olie is eigenlijk een maceraat van de goudsbloem (calendula bloem.) Dit betekent dat goudsbloemen hebben ergens in een pot olie gezeten waardoor de olie heeft wat stoffen uit de bloemen gehaald. Nu kunnen deze stoffen gebruikt worden in een zalf. Goudsbloem of calendula is bekend voor zijn ontstekingsremmend en wondhelend eigenschappen.