Natuurlijke vette zinkzalf

Zinkzalf voor baby, Oud-Opa en iedereen ertussenin.

Hoe groot zijn de potjes?

Ondersteunt het herstellende vermogen van je huid.

De Witte Zalf is een hoogwaardig multifunctionele vette zinkzalf voor iedereen! Het is op basis van shea boter, met extra voedzame en verzorgende ingrediënten. De witte kleur komt door zink oxide, wat bekend staat als jeuk-stillend en huid-verkoelend.

100% natuurlijke ingredienten.

Witte Zalf bevat alleen maar 100% natuurlijke ingredienten. Dit is één kernwaarde van Zalf Gemaakt.

Als het om ingredienten gaat, denk aan de volgende vragen:

- Zijn er mogelijke (lange-termijn) bijwerkingen?

- Is dit ingredient GOED voor mij, of alleen "niet slecht" voor mij?

 

Zonder microplastics, parabenen, sulfaten en troep!

In de loop van tijd en door de voorderingen in scheikunde, worden er steeds meer nieuwe ingredienten en producten geformuleerd. Deze hebben altijd een voordeel: ze voelen meer luxe in gebruik, ze zijn makkelijker om te formuleren, ze ruiken lekkerder, of ze zijn goedkoper, om een paar voordelen te benoemen.

  • Vanaf de geboorte te gebruiken, dus geschikt voor baby's.
  • Veilig voor gezichten
  • Tenminste 3 jaar houdbaar vanaf het moment van aanbreken van het potje.

  • Ontworpen door een mama van 4 jonge kinderen.  Gecontroleerd en geproduceerd in een laboratorium.

Calendula olie

Calendula olie is eigenlijk een maceraat van de goudsbloem (calendula bloem.) Dit betekent dat goudsbloemen hebben ergens in een pot olie gezeten waardoor de olie heeft wat stoffen uit de bloemen gehaald. Nu kunnen deze stoffen gebruikt worden in een zalf. Goudsbloem of calendula is bekend voor zijn ontstekingsremmend en wondhelend eigenschappen.

Shea butter of Shea boter

Vitamine E olie

Non-nano zink oxide

Etherische olieen

Andere producten

Sssst... ik ben achter de schermen bezig met een paar nieuwe producten. Als het goed is duurt het niet lang tot de Gouden Zalf geproduceerd wordt, en ik blijf altijd bezig met het ontwikkelen van meer leuke multifunctionele producten.

Naast de witte zalf, bied ik nog twee andere producten aan. Ik beid af en toe webinars aan waar ik leg alles uit over het zelf-maken van tincturen en maceraten. Dit zijn twee producten dat je makkelijk zelf kan maken met gebruik van kruiden en planten uit jouw eigen tuin. Als je interesse hebt in deze webinar, stuur mij een bericht!

Het tweede andere product is persoonlijke inhalators. Een persoonlijke inhalator is een soort glazen buis met een lont erin. Je doe en aantal (10-20) druppels etherische olieën in de glazen buis. De lont in de glazen buis "zuigt" de olie op.  Aan de bovenkant van de buis zit een deksel met gaatjes. Je kan op elke moment de inhalator onder je neus houden om de etherische olieën te ruiken. Het klinkt simpel, maar er is steeds meer wetenschap die laat zien wat voor invloed etherische olieën kunnen hebben op onze emoties, psyche en limbische systeem! Maak je geen zorgen, de glazen buis van de inhalators zijn omhulsd door een mooi gekleurde plastic buis met dopje. Zo kan je jouw persoonlijke inhalator met jouw lievelings olie samenstelling, altijd makkelijk meenemen!