Nieuw! Webinars!

Gepubliceerd op 14 januari 2024 om 21:56

Vanaf nu bied ik webinars aan! Ik merkte dat ik ben erg enthousiast over het verwerken van en gebruik van planten voor hun geneeskracht, en ik help mensen heel graag met het uitleggen van hoe het allemaal werkt. Ik probeer dit een beetje via instagram te delen, maar daar is geen tijd of ruimte om het in zijn geheel uit te leggen, waardoor je blijf vragen stellen. Het maken van tincturen en maceraten is namelijk niet zo ingewikkeld- maar er zit best wat achtergrond informatie dat je moet net weten en begrijpen. Ik hou ook van persoonlijke contact, en gesprekken- veel meer dan filmpjes editen ofzo. Ik heb nu ook een paar workshops gedaan met vrienden en kennissen, die nu zijn begonnen met eigen tincturen en maceraten maken. Daar hou ik van!

 

Ben jij benieuwd hoe je planten kan inzetten voor hun geneeskracht? Vind je (net zoals ik) het overweldigend, en weet je niet wat je MOET weten, of hoe je moet beginnen? Schrijf je in voor een webinar, of stuur gerust berichten met vragen!

 

Inschrijven kan hier.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.