100% Natuurlijke zalf voor het hele gezin!

Sterk genoeg voor volwassenen, veilig voor baby's en gezichten.

natuurlijke vet vette zinkzalf zalf.  Ontworpen door een moeder van 4 kinderen, goedgekeurd en geproduceerd in een laboratorium. Veilig voor gezichten en baby's.

Witte zalf is mijn recept van een zalf dat wij bijna 10 jaar lang in huis gebruiken, en wordt steeds gevraagd door kennissen. Inmiddels is mijn recept goedgekeurd volgens de Nederlandse Cosmetica Vereniging. Het is gecontroleerd en veilig voor baby's en gezichten- dus je hoef geen aparte zalfjes voor elke gezinslid! Witte zalf is een multifunctionele vette zalf die te gebruiken is bij, onder ander: droge huid, kloven, gesprongen huid, luieruitslag, schrale plekken, ruwe huid, lipblaasjes, eelt en veel meer! Neem een kijkje naar de recensies en voor en na foto's om een idee te krijgen waarvoor klanten deze witte zalf gebruiken. Bianca van Vrij Natuurlijk keurt ook mijn witte zalf goed. Heb je last van erg droge huid, lees hier wat er werkelijk met jouw huid gebeurt, het is ook hier en je kan alvast lezen waarom de witte zalf jou hiermee goed kan helpen. Deze website geeft ook uitleg en tips over droge huid.

Natuurlijke vette zinkzalf, te gebruiken bij: droge huid, kloven, luieruitslag, schrale plekken, lipblaasjes, eelt en veel meer!

De foto links (of onder) is de reden waarom ik begon met het maken van zalf. Dit is de rug van onze toen vier-jarigen dochter, in 2017 gemaakt. Ik voelde zo'n dilemma elke keer dat ik de zalf van de apotheek op mijn kleine meisje smeerde. Ik ken de frustratie van huid problemen (bij je kind), en als mijn zalf iemand kan helpen om zelfs tijdelijke verlichting te krijgen, ben ik al heel blij. Hier doe ik het voor.  Benieuwd naar klanten ervaringen?  Kijk naar de voor en na foto's of lees een paar recensies.  Er zijn ook nog meer recensies en berichten van blije klanten op instagram te vinden.